Olen jo pidemmän aikaa (suoraan sanottuna vuosia ;D) tuskaillut tätä tavaran määrää, mikä huusholliamme valloittaa. Turhaa roinaa lojuu nurkat ja kaapit väärällään eikä mitään raaski heittää pois. Jos vaikka joskus tarvitsisi... Nyt tartuin vihdoin härkää sarvista ja varasin kirppari-pöydän, jonne löytyikin heti poikien komerosta pahvilaatikollinen vaatetta kierrätykseen :D Täpsälle pieneksi jääneitä vaatteita, muuten vain epäsopivia, sellaisia joita ei vain tule käytettyä. Vielä pitäisi tytön komero käydä läpi sekä meidän makuuhuoneen kaapit, joissa vaatteiden lisäksi on muutakin sekalaista sälää. Puuh! Tässäpä se viikonloppu meneekin... Eikä tietenkään riitä, että tavarat saa seulottua komeroista, ne täytyy myös hinnoitella. Mitään kiskuri-hintoja en ajatellut laittaa, vain sen verran että pöytämaksun saa kustannettua ja vaatteista/tavaroista pääsee eroon. Hommaa riittää.

Tämän viikkoa olen jo ollut työpaikalla pienestä flunssasta huolimatta. Pitkittyneen taudin takia kävin tänään kolmatta kertaa lääkärissä ja tällä kertaa otettiin nielusta näyte, jotta selviäisi mikä pöpö siellä kurkussa jyllää. Varsinaisia peitteitä ei nielussa näkynyt, mutta kurkkukipu ja nielemisvaikeudet kertovat, ettei kaikki ole kunnossa. Lisäksi sain labra-lähetteen maanantaille, jotta selviäisi tulehdusarvot ja samalla kertaa katsotaan myös verensokeri (omasta pyynnöstäni) sekä kilpirauhasarvot, joita ei ole sitten viime vuoden lokakuun tarkastettu. Hyvä näin, kaikki hoituu samalla kertaa :) Olisi kyllä kiva saada jotain helpotusta tähän oloon, jatkuva nokanvuotaminen ja kurkkukipu viidettä viikkoa jatkuneena alkaa koetella hermoja.

Melkoisen väsynyt on olotila, mutta nukkumaan ei malta mennä. Yritän nyt tainnuttaa termiitti-kolmikon yöunilleen, jotta saisin hetken viettää sitä kuuluisaa Omaa Aikaa ennen kuukahtamista pehkuihin. Sitä odotellessa...