Hirveästi olisi aamulla väsyttänyt, kun miehen veljen vaimo (kälyhän se kai on lyhyemmin?) laittoi viestiä yhdeksän aikoihin, että ovat lähipuistoon menossa ja seura kelpaisi. No, ei muuta kun aamupalat nassuun, makaronilaatikko uuniin ja vaatetta niskaan ipanoille, ennätyksellisesti olimme valmiita lähtöön jo klo 10. Pulkkakyyti passasi Täpsälle esikoisen vetämänä, Arskaa vedin minä. Ja matkaahan tuohon puistoon ei ole paria sataa metriä enempää.

Puistossa touhusimme tunnin verran, serkkutytön (2v3kk) kanssa leikit meni melko hyvin yksiin. Itsellekin aikuisseura teki todella hyvää! Lapset rämpivät lumessa, kiipeilivät kiipeilytelineellä, leikkivät ja touhusivat. Kamerakin lähti mukaan, tässä pari otosta :)

425236.jpg
Milliä naurattaa.

425239.jpg
Lumiukon rakentamista.

425240.jpg
Täpsä puistossa.

Tunnin verran tuli oleiltua tuolla puistossa, sitten käveltiin kotiin ja syömään. Nälkä olikin jo hirmuinen! Ruokailun jälkeen pistin Täpän päiväunille ja isompien kanssa pistimme pyörimään Nemoa etsimässä, kera sipsien ja karkkien ;) Nam nam! Leffan jälkeen lähdimme sitten isompien kanssa ulos Täpsän jäädessä koisaamaan unilleen. Tarkoituksena oli testata uusia suksia ja yllättävän hyvinhän tuo menikin! Olin varautunut Artturin kiukkuamiseen, mutta poikahan hiihti kuin vanha tekijä! Toki "vauvasukset" varmaan auttoi asiaa (pohjissa oli uria liukumista estämään), mutta mielessä edelleen erittäin selkeästi viime kesäiset pyöräilyharjoitukset (polkupyörä otti kyytiä useampaan otteeseen). Millillä sitä vastoin oli "isojen tyttöjen" 130cm pitkät sukset, joihin ilmeisesti tuli laitettua liian vähän pitovoidetta... Tyttö oli jatkuvasti p*rseellään ja heitteli sauvoja lumihankeen. Harjoittelun jälkeen (ja hirmuisen kehumisen) alkoi kuitenkin hiihtäminen sujua ja ihan viimeiset metrit meni todella hyvin pienen kisailun siivittämänä ("kumpi ehtii ensin Artturin suksien kohdalle, äiti vai Milli??"). Neiti on vaan niin kovin tarkka ja vaativa itseään kohtaan, kaikki pitäisi osata nyt just heti eikä harjoittelu oikein maistu... ei ole omena kauas puusta pudonnut ;)

Hyvä maku taisi kuitenkin jäädä kummallekin tuosta hiihtämisestä ja huomenna saavat mennä isin kanssa uudestaan treenaamaan. Nyt kun kerran vielä hiihtokelejä riittää! Tässä vielä pari kuvaa:

425261.jpg
Artturi lähdössä hiihtämään.

425263.jpg
Millin sukset ei toimi...

425264.jpg
Reippaat hiihtelijät.

(ps. Ai miten ihanaa olikaan ladata kuvia vuodatukseen, kun näin nopeasti toimi! Kerrassaan mahtavaa!)