Viikonloppu on mennyt pistelemällä. Voi tylsyys, mikä homma! Tuota mustaa on taulussa ihan liikaa eikä se valmistu ikinä. Enää kaksi päivää aikaa kehystää työ, sillä perjantaina paketin täytyy olla postissa matkalla kohti synttärisankaria. Pieniä ongelmiakin vastaan on tullut, kun ohjeen mukainen kaartonen mustaa väriä ei riittänyt alkuunkaan taulun pistoihin. Eilen kävin ostamassa lisää, mutta uusi erä on todella huonolaatuista, nuhjuuntuvaa ja katkeilevaa lankaa. Erittäin inhottavaa työstää.

Langan loputtua sunnuntaina sain oivan tekosyyn aloittaa uuden työn, kun en kertakaikkiaan pystynyt pistoilemaan ;) Niinpä SNY:n lähettämä mohair-lanka lähti muotoutumaan uudestaan Branching Outiksi ja ah, miten kaunis malli tuo onkaan. Ehkäpä tästä tulee itselle käyttöhuivi, kun en tuota Feather and Fania tunne edelleenkään värin puolesta omakseni.

Takautuvasti kerrottuna palaan vielä lauantaihin. Tuolloin kotiväkemme vietti iltaa rapujen parissa, lapset niillä leikkien ja vanhemmat askarrellen viinipullon kera. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun pikkuväki sai ylipäätään Ripu Rapuja maistaa, ei vaan tainnut mitään suurta herkkua olla ;) Hauskempaa oli silitellä rapua, tutkia sitä ja "hoitaa"... Pääasia kuitenkin, että molemmat maistoivat eikä mitään ennakkoluuloja esiintynyt.

191407.jpg
Niin mitäs näille nyt pitikään tehdä??

191414.jpg
Näiden parissa vietin eilisillan. Onneksi seuraa löytyi kun muut perheenjäsenet jo nukkuivat.

191412.jpg
Ja valmistuihan tämäkin pipo viikonlopun aikana. Lankana Seiskaveikan moniraita vaaleanpunaisena ja ohje Novitan sivuilta (en ny jaksa kaivaa). Ihan peruspipa siis.