Sunnuntai 30.7

Isäntä-parka oli aamusta, jos mahdollista vieläkin kipeämpi kuin aiemmin. Käveleminen teki tiukkaa, istuminen näytti tuskaiselta ja epäilimme mahtoiko vyöhyketerapia-raha mennä sittenkin hukkaan. Ajan kanssa kipu kuitenkin tuntui hellittäneen, tai lähinnä vaihtaneen paikkaa alemmas sääressä. Mies päätti joka tapauksessa käyttää vielä toisenkin terapia-ajan, kun se kerran tuli varattua.

Päivä meni jotenkin kovin sumuisissa merkeissä, ulkona oli todella kylmää eikä lapsiakaan tuntunut yhtään haittaavan vaikka joutuivat leikkimään koko päivän sisällä. Kaupassa kävimme päiväseltään ruokatarvikkeita hakemassa ja lapset saivat valita itselleen mieleiset pikkulelut. Pojille toki ostettiin pikkuautot ja neitonen halusi muovisia pikkukoiria :) Niillä leikkiessä aika kuluikin sutjakasti. Itse virkkasin kassia, katselin tv:tä ja isäntä makaili sängyssä kipeän jalkansa kanssa. Herkkuja myös kului kiitettävästi, paremman tekemisen puutteessa tuli sitten syötyä :p

Täpsänen oli edelleen ripulilla, osittain varmaan syömiensä ruoka-aineiden takia, osin syyllisenä pidin antibioottikuuria. Iloisesti silti leikki sisarustensa kanssa ja yksinkin. Suurinta hupia oli poimia kengät käsiin eteisestä ja nousta sohvalle istumaan, käsiä/kenkiä vastakkain taputtaen :D Myös uuninluukku kiinnosti, onneksi sentään kaikkialla oli siistiä ja tuhkatkin oli viety takasta pois ennen tuloamme, joten ei tarvinnut pyykkäämään alkaa toista kertaa.

Maanantai 31.7

Maanantai valkeni aurinkoisena ja isännän jalkakin oli paremmassa kunnossa. Hyvä! Aamupala maistui eikä muuta mieleistä ohjelmaa aamupäivälle ollut, joten vuokrasimme minigolf-välineet ja pelasimme ensimmäistä kertaa elämässämme matsin minigolfia :) Yllättävän hyvin pallo meni sinne minne pitikin, tosin ei aina ensimmäisellä lyönnillä :D

Golfin jälkeen huilasimme hetken huvilalla ja lähdimme sitten tarpomaan koko porukalla luontopolulle, mieshän ei edellisellä kerralla ollut ollenkaan mukana. Kuopuksen sulloin Hug-a-bub -kantoliinaan ja kuten aina, hän sinne puolessa välissä lenkkiä nukahti. Kierrettyämme piti taas hetkeksi asettua vaakatasoon mökissä, kunnes Täpsä heräsi. Iltapäivä olikin jo pitkällä, joten menimme vastaanottoon lukemaan päivän lehdet ja säätiedotukset tulevien päivien varalle. Onneksi keliksi luvattiin aurinkoista ja poutaista, joten päätimme piipahtaa Korkeasaaressa Taavetista tullessamme.

Ruoan jälkeen kipaisimme taas hetkeksi uimarannalle lasten kanssa ja tällä kertaa kastautui Täpsä. Mokoma konttaili rantahietikolla niin vinhaa vauhtia, että oli pakko huuhtaista järvessä enimmät hiekat pois vartalosta. Henkeä poju kyllä haukkoi, mutta muuten ei huutoa päässyt ;) Illalla vielä lapsoset pestiin puhtaiksi hiekasta ja sitten unten maille. Nukkumatti tulikin melko pian heittelemään hiekkaansa, myös aikuisille.