Vaihdoin kesän kunniaksi uuden sivupohjan blogiini. Josko se samalla kuvastaisi jonkin uuden alkua myös omassa elämässäni... Nähtäväksi jää, tällä hetkellä ainakin tunteeni käyvät melkoisen kuumina ajatusten parissa. Jos siis Savon suunnalta nousee sankka savupilvi, ei kannata kutsua palokuntaa - se olen vain minä. 9 vuotta parisuhteessa on vain niin pitkä aika, ettei minkäänlaisia päätöksiä tehdä hetkessä.

Mitäs muuta meille kuuluu? No, kurssini loppui toissa viikolla ja olen sen jälkeen ollut täysin raato. Parhaimmillaan olen nukkunut kellon ympäri ja silti tuntuu kuin sumussa kulkisin. Tuttu stressinpurkautuminen siis käynnissä, mutta kyllä vaan osaa olla ahdistava tunne. Hiljalleen alan kuitenkin osata taas nostaa katseeni upottavasta suosta ja suunnata energiaa muuallekin kuin nukkumiseen ja pakollisten asioiden hoitoon. Ehkä tämä taas tästä?

Pojat ovat vaihteeksi sairastelleet. Samuhan on nauttinut antibioottia nestemäisessä muodossa kevään aikana kolmesti, kuukauden välein ja nyt taas tuntuisi olevan viikon kuurin jälkeen helpompi olo. Arttu puolestaan on ollut toista päivää kuumeisena kotona, ab:t on sentään vielä saaneet pysyä apteekin hyllyllä. Itsellä - huoh - koko kevään kestänyt yskä ja nuha alkavat laantua, mutta edelleen kärsin hengenahdistuksesta erityisesti rasituksen aikana/jälkeen. Astmatutkimuksiin pitäisi kaiketi aikaa varailla, kunhan tässä niin pitkälle edistyy. Lääkkeitä minulla ei vielä ole, resepti avaavalle kyllä löytyy, mutta kun eivät Samun avaavat tilannetta miksikään muuttaneet olen jättänyt reseptin vielä jemmaan. Sama lääke siis määrättiin mullekin, eri muodossa vain.

Samun ruoka-aineallergiat alkavat pian toivottavasti olla menneiden talvien lumia. Olemme kotona melko vapaasti jo syöttäneet pojalle kaikenlaista eikä oireita satunnaisia kertoja lukuunottamatta ole ilmaantunut. Peruna on pahin, siitä tulee selkeät ihottumat ja vatsaoireet, muista lähinnä ihottumaa. Josko tämä olisi ensimmäinen kesä kun kolmivuotiaamme saa syödä tuoreita mansikoita :)

Blogini tunnetaan tästä eteenpäin nimellä Karvan verran ajatuksia. Käsityöharrastus kun on nyt tyystin jäissä tarkemmin määrittelemättömän ajan. Korjatkaahan uusi nimi linkkilistoillenne, mikäli blogini sieltä löytyy :)