Eipä valmistunut Revontuli ajoissa, niinkuin epäilinkin. Mikälie-flunssa kaatoi mut petin pohjalle jo pari viikkoa sitten, antibiootit siihen sain lääkäristä mutten niitä pystynyt syömään. Sen verran vahvan hevoskuurin lekuri kirjoitti, että jo vartin päästä tabletin otosta oksensin sen pois. Ei siis mitään mahatautia (luojan kiitos!) ole ilmassa, ainoastaan liian vahva lääkitys. No, tämän viikkoa olenkin sitten maannut sängyssä kuumeisena, nyt on neljäs päivä menossa 37-38,5 asteen kuumeessa, kun normaali ruumiinlämpöni on noin 35,8. Pikkaisen tekee heikkoa... ei kerta kaikkiaan jaksa ajatellakaan neulomista, hyvä kun henkeä saa vedettyä.

Ja toki jotta elämä olisi täydellistä, on isäntä tänään töissä (pienessä lämmössä sekin) ja minä Ibumaxien voimalla koetan selvitä lasten kanssa tästä päivästä. Ipanoistakin kun 2/3 on kuumeessa, liki yhtä aikaa nousi reilu 38 asteen kuume Millille ja Täpsälle. *huokaus* Jotenkin vaan alan saada tarpeekseni tästä sairastelusta! Päivystykseen on turha mennä itkemään paskaa oloa, sieltä saa vain lämmintä kättä ja kehotuksen juoda paljon lämmintä nestettä (nimim. eilen 2h jonottaneena).

Näin siis meidän pääsiäinen sujuu, peittojen alla palellen. Kuvassa Täpsä aamupäivällä, kuumetta potien ja Hoplaa boxilta katsoen.

1393899.jpg