On taas vierähtänyt aikaa edellisestä blogauksesta, juttua kyllä riittäisi, mutta aika tahtoo olla kortilla. Nytkään ei ehdi läheskään kaikkea säätää, mitä mieli tekisi!

Tällä hetkellä säätämistä jarruttelee kyllä kovasti oma olotila. Järjetön räkätauti päällä ja tänään kävinkin lääkärissä anelemassa apua jatkuvaan räkäisyyteen ja kurkkukipuun, poskionteloista puhumattakaan. Lääkekuuri napsahti ja toivon mukaan ei mene kauaa kun tauti alkaa talttua! Ei ole mitään herkkua tällainen sairastelu, vaikka onkin ihan vain tavallista flunssaa. Ajankohtakin on mahdollisimman huono, sillä ensi lauantaina täyttyy taas tupa kahvittelijoista keskimmäisen ipanan täyttäessä 5vee. Hui, iso mies jo tuokin! Lahjatoivelistalta löytyy niin Carsin hahmoja, "tuli-moottoripyörää" (eli siis moottoripyörää, jossa on liekkien kuvat sivuilla) kuin palapelejäkin. Saa nähdä mitä kaikkea poika saakaan.

Koko syksyn kestänyt neulomislamaannus alkaa hiljalleen väistyä. Viikonloppuna jo koin ahaa-elämyksen, kun Anne esitteli blogissaan virosta tuomiaan ylimääräisiä villoja ja hupsis, pari 200g kerää on nyt sitten matkalla uuteen kotiin... Alan siis toipua! Minua kiinnostavat taas langat, kiehtovat värit, mielettömän upeat huivimallit, kauniit sukat, uudet puikot... :D Ja mies pääsee repimään pelihousunsa rahanmenon suhteen ;) No, se on pientä, kun olen taas löytämässä neulomisen ihanuuden... Saa nähdä mitä valmiiksi saan vai saanko mitään, mutta pääasia että kykenen taas toteuttamaan itseäni.

Aiempiin kommentteihin liittyen, Jantta: meiltä saattaisi noita rapuja piakkoin riittää myytäväksi asti, sillä reilussa vuodessa 9-päinen parvi on kasvanut yli sadan yksilön armeijaksi... Suuri osa näistä on vielä pieniä poikasia, mutta aikuisia rapujakin joukossa vajaa puolet viipottaa. Lisäksi toisessa altaassa kasvaa parisenkymmentä partamonnin poikasta, jotka piakkoin pitäisi haavia tarjottavaksi eläinkauppaan, ettei uusia vahinkoja pääse enää syntymään... Näitä saa ihan hakemisen vaivalla, kuka vain tarvitsee.

Ja Annalle kiitos kukkasista, pistänpä sellaiset bumerangina takaisin, mutta muutoin en jaksa nyt alkaa listaani selaamaan. Ottakoon kaikki blogissani kävivät virtuaalikukkasen muistoksi vierailustaan :)