Lapset ja koirat järjestivät taas äiteen perjantai-iltaan ohjelmaa. Tai lähinnä parivaljakko Täpsä ja Mini... Poika harjoitteli hetken ilman vaippaa olemista ja tuloksenhan tietää, keittiön tuolille ilmestyi pökäle Sitä Ihteään. Äiti ei ollut valppaana ja välittömästi siivoamassa tuotoksia, joten Mini-koiruus sai siitä iltapalan itselleen... Yöksis! Voitte uskoa, että pesuun lähti samoin tein niin koira, poika kuin tuolikin. Luojan kiitos Täpsässä ei ole taiteilijan vikaa ja ilmoitti heti vahingostaan, eikä alkanut maalailemaan sontaa koiriin, seiniin, lattioihin, itseensä... Eipä olisi tavatonta tuokaan.

Ipanat valvoivat kymmeneen saakka, mutta eipä myöhäisestä nukkumaan menosta ollut apua aamun kanssa. Ennen puolta yhdeksää oli jo sakki täydessä vauhdissa, ties milloin varsinaisesti heräsivät, mutta tuolloin minä havahduin vessasta kuuluvaan kolinaan. Olisi nukuttanut erittäin makoisasti, sillä ilta meni hieman pelastusarmeijalle... Isännän kanssa piti harrastaa vakavaa keskustelua, mutta mitään tulosta ei taaskaan saatu aikaiseksi, ainakaan minun puoleltani. Seesteinen viikko tietää näköjään vähemmän seesteistä viikonloppua... Mutta pohdinnat jatkuu.

Tänään aion ottaa pitkästä aikaa irtiottoa arkeen ja suunnata kaverin luokse saunailtaan kuudelta. Jätän kaikki arkihuolet kotiin, huolehdin että muutama siideri lähtee mukaan lauteille ja nautin täysin siemauksin hyvästä seurasta ja pizzasta ;) Tänään ei lasketa myöskään kaloreita,  nimim. kolmen suklaalevyn kanssa nyyttäreihin menossa :D Toivottavasti onnistun hieman rentoutumaan, tekisi todella hyvää tämän jatkuvan stressin keskellä.