Minut haastettiin Birken toimesta kertomaan 7 tapaa/totuutta itsestäni. Tässäpä tulee:


1. Olen koirahullu, parantumaton rekku-addikti. Bongailen nelijalkaiset liikenteen seasta, luuhaan agilitykentillä ja koiranäyttelyissä ajan salliessa. Kotioloissa tykkään koirien hoidosta, niin lenkkeilystä niiden kanssa kuin turkinhoidostakin. Onneksi kuitenkin rotumme on melko helppohoitoinen, tällä hetkellä kun ei aikaa mitenkään riittäisi vaativan turkin puunaukseen. Koirat ovat terapeuttejani, ystäviäni ja niistä ammennan voimaa arjen keskellä jaksamiseen.

2. Minulla on viha-rakkaus -suhde siivoamiseen. Periaatteessa pidän siitä, tuntuu mukavalta nähdä kättensä jälki ja paikkojen kiiltävän, mutta kun se on niin turhaa lapsi- ja koiraperheessä. Miksi tuhlata voimiaan kun pian huusholli taas näyttää siltä, kuin sille ei olisi vuoteen tehty mitään? Siksi yleensä siivouspuuskan iskiessä järjestelenkin kaappeja, joihin lapsilla tai koirilla ei ole mitään asiaa.

3. Rakastan valokuvausta. Haluaisin opetella kuvaamaan kauniita ja laadukkaita kuvia, mutta kärsivällisyys ei siihen tällä hetkellä riitä. Reissuilla minulla on melkeinpä pakkomielle kaiken ikuistamisesta ja usein katselenkin vanhoja valokuvia haikein mielin; kuvissa kaikki näyttää niin idylliseltä ;)

4. Hyvän kirjan lukeminen saa minut kadottamaan ajan- ja paikantajuni kokonaan. Uppoudun kirjan henkilöihin täysin ja yleensä havahdun siihen, että kirja on lopussa ja 4-5 tuntia elämästäni kadonnut jonnekin ;) Sitten onkin aika alkaa etsiä lapsia... no ei vais. Nämä kirjamaratonit on pakko jättää yöaikaan tai sitten pistää lapset hoitoon ;)

5. Olen jatkuvasti huolissani jostain asiasta. Elämässäni ei varmasti ole montaakaan täysin rentoa hetkeä ollut. Stressaan yleensä ihan yksinkertaisista asioista ja sitten kaikki meneekin hyvin. Varaudun aina pahimpaan.

6. Tykkään vaihdella huonekalujen paikkoja. Saan suurta tyydytystä, kun tavaroiden siirtelyn yhteydessä tulee siivottua joka kolkasta ja taas jaksaa hyvillä mielin hetken katsella sohvien ja hyllyköiden paikkoja ennen seuraavaa inspiraatiota :D (isäntä ei arvosta tätä taipumustani, miksiköhän?!)

7. Pussilakanoiden pitää olla samansävyisiä lakanan ja tyynyliinojen kanssa. Missään nimessä en hyväksy, että miehellä ja minulla olisi petivaatteet eri paria. Tästä poden ajoittain kriisiä, kun yksi suosikkityynyliinoistani meni rikki; luonnollisesti koko muu sarja joutaa nyt komeroon pölyttymään, kun "eihän sitä voi käyttää" ;) (ja juu, kyllä meillä silti niitä käytetään, pitkin hampain)

Huh, olipas tosiaan vaikeeta. Ketään en tähän nyt haasta, napatkoon mukaansa ken tahtoo. Eikun hei, Annahan ei olekaan vielä tätä tehnyt! Sinne suuntaan siis haastetta seuraavaksi ;)