Riina-veteraani kiittää onnitteluista ;)

Olen pitkästä aikaa saamassa neulomisinspistäni takaisin. Kuukausi sitten aloitin koiran talvineuleen tekemistä ja sainkin valmiiksi, mutta kuvion kirjominen alkoi tökkimään. Hyllylle jouti siis, odottamaan aikaa parempaa. Jospa ensi talveksi sen saisin valmiiksi?

Toissailtana keksin vihdoin, miksi Lana Grossan Tusshena haluaa tulla isona. Branching out! Kuvio on vielä suht tuoreessa muistissa edellisen jäljiltä (jota en sitten pystynytkään käyttämään kutittavan langan takia) ja lankakin riittää. Kaksi mallikertaa sain yömyöhällä väsättyä ennen kuin tajusin kellon olevan jo kaksi ja pakotettua itseni nukkumaan. Eilen sitten oli vuorossa Regia-kokeilu. Lankahan on odottanut jo pitkään pienempiä puikkoja, itse kun omistan vain 2,5mm sukkapuikot mutta käsialalleni sopivampi voisi olla 2mm. Päätin kuitenkin testata noilla olemassa olevilla eikä alku näytä ollenkaan hullummalta! Lanka on ihanaa, juuri mun väristä ja ohutta! Ensimmäistä kertaa testaan Regiaa, mallina Jaywalkerit.

Nyt on siis otettu SNY:ltä saatuja lankoja käsittelyyn ja toivottavasti jotain valmistakin syntyy. Kesken on näiden lisäksi ikuisuusprojektit Icarus ja Kiri merinosilkistä, joita en todennäköisesti ihan kohta edes yritä saada valmiiksi... Pikku hiljaa :)

ps. Kiirettä pitää meillä lähiaikoina muutenkin, kun kuopus-koira vihdoin toisella yrittämällä tuli tiineeksi. Tasan neljä viikkoa jäljellä laskettuun aikaan ja mamma senkun pyöristyy. Ihanaa, että taas kohta vilisee vauvoja talossa!