Se olis sitten vuosi 2007. Joululomat oli ja meni, tekemistä riitti niin etten juurikaan tullut edes neuloneeksi. Nyt on puikoilla neljäs versio Shedir-piposta (ensimmäinen pipo siis vasta tulossa, edelliset kolme yritelmää menivät purkuun) ja merinosilk-Icarus, joten tekemistä kyllä riittäisi niissäkin kun vaan saisi asetuttua sohvan nurkkaan. Parin viikon ajan on elämäämme ihastuttaneet pikkuiset sukaravut, joiden touhuja seuratessa vierähtää tovi jos toinenkin. Nyt sitten parin päivän ajan olen kuluttanut aikaa muutamia tuttavien kotisivuja päivitellessä ja tämä on ennestään vahvistanut, että olen menossa oikealle alalle kun datanomi-kouluun haen.

Muutoin ei juurikaan uutta. Sivupohjan vaihdoin Piristysruiskeen hauva-versioon, joka sopiikin mulle kuin nenä päähän. Rotu nyt on hieman väärä, mutta ei olla niin tarkkoja ;) Linkkejä sivupohjia tuottaviin blogeihin löydät myös tuolta omasta laatikostaan. Kiitosta vain heille isosta työstään :)

Nyt ei ajatus oikein kulje, kun nappulat mekastaa vieressä, palailen astialle paremmalla ajalla. Kunhan nyt vain ilmoitin, että hengissä ollaan ;)