Sain tänään viimeisen paketin Salaiselta Neuleystävältäni ja se olikin varsinainen aarre-aitta. Useaa ihanaa lankaa (varsinkin tuo Tusshena vaikuttaa sellaiselta ylellisyydeltä, että raaskineeko edes tuhlata minnekään), värjäysjauhetta, tuoksuenkeli sekä Interweave Knits Fall 2006 muutamia mainitakseni. Pikaisesti silmäiltynä lehdessä voisikin olla jotain kivaa, mutta jätän tarkemman tutkiskelun aikaan parempaan (lue: kun lapset nukkuu). Mukavaa oli myös tutustua uuteen ihmiseen, en ollutkaan Outin blogissa aiemmin vieraillut enkä näin ollen osannut aavistaa mistä paketit tulivat :D Jotain tutkimusta yritin kyllä postileimojen perusteella tehdä, mutta metsään menivät ;)

270714.jpg

Tässä paketti kaikessa komeudessaan. Suklaalle olisi ottajia enemmänkin, mutta päätin, että herkuttelen sen ihan yksinäni tänään lasten mentyä nukkumaan ;)


270709.jpg

Toisesta tänään saapuneesta paketista kuoriutui uusi "leluni", Nokian N70-puhelin. Ominaisuuksia tosin löytyy vaikka pienelle kylälle jakaa, liekö edes käyttöä kaikille... Mutta maksellaan nyt sitten tuota seuraavat 24kk, toivoa sopii, että tämä kestäisi käytössä vähintäänkin saman kuin vanha puhelimeni, 3,5-vuotias Nokia 3510i.


270735.jpg

Pieni Täpsä "leikkaa" hartaudella kynsiään. On niin ihanaa kun tuollainen 1,5-vuotias ihmisalku jäljittelee vanhempiaan niin täydellisesti tällaisessakin hommassa. Ehkei kannata viedä parturiin katsomaan hiustenleikkuuta...?