Sain vihdoin ja viimein puikot vapaiksi ja ikuisuusprojektini Icaruksen pääteltyä. Puuh! Kovin tykkään lopputuloksesta, toki pingotus on vielä edessä, mutta kaikkiaan tämä työ onnistui yli odotusten. En koskaan uskonut itsestäni olevan näin vaativaan ja pitkäjänteiseen työhön, tosin henkistä kanttia koeteltiin useaan otteeseen varsinkin toistojen yhteydessä... Kun ne aina vain jatkui ja jatkui, vaikka puikot sauhuten neuloin :D

No, nyt on sitten olo helpottunut ja tyytyväinen. Aikaa projektiin meni aika tarkalleen kuukausi, neuloen kerroksen silloin, toisen tällöin. Mielestäni varsin nopeaa, kun ottaa huomioon olosuhteet (kolme lasta, viisi koiraa ja koulunsa aloittanut mies sekä kotihommat päälle) ja minun alhaisen ärsytyskynnykseni ;) En silti väitä etteikö Icarus olisi pariin otteeseen joutunutkin kaapin perukoille häpeämään silmukoiden karattua ja etteikö myös perheen hermot olisi olleet koetuksella projektin aikana ;) Mutta nyt on valmista ja sehän se tärkeintä on.

Lankaakin muuten jäi mukava palleroinen, vaikka epäilin alkuun sen riittoisuutta. Grammoja yritän laskeskella mikäli keittiövaakamme suostuu yhteistyöhön.

236258.jpg
Icarus pingotusta vaille valmiina.