Postipoika oli tänään mukava eikä tuonut ainuttakaan laskua, mutta yksi valkoinen kirjekuori saapui irc-ystävältä... kuori sisälsi kahdet Addin pyöröt! Nyt on toiset vihitty käyttöön Icaruksen Chart 1:n toisessa toistossa ja ah, miten ihanat ne ovatkaan! Kerrassaan mielllyttävät käytössä, letku ei vääntyile suunnasta toiseen ja puikot ovat mukavan tuntuiset. Mii laiks :)

Eilen aloitin illalla vielä kolmannenkin huivin, ihan sileää neuletta mohairista. Katsotaan tuleeko siitä mitään, mutta piti saada joku tv-neule, missä ei tarvitse koko aikaa miettiä mikä silmukka seuraavaksi. Jostain syystä tuo pitsineule vaatii minulta täyden keskittymiskyvyn, joten sitä en voi tehdä kuin korkeintaan BB:tä katsoessa. Tarpeeksi aivotonta katsottavaa siihen hommaan ;D

Aikani kuluu nyt myös erään toisen Projektin parissa, josta lisää myöhemmin kun ehdin naputella. Se ei kuitenkaan liity lankaan tai neulomiseen millään tavalla, joten perustin sille uuden blogin. Sieltä voikin alkukuulumiset jo luntata. Mutta nyt jos menisi syömään vaihteeksi :)