Kävin tänään piipahtamassa Työvoimatoimiston ammatinvalintapsykologilla mutta enpä tullut hullua hurskaammaksi. Tein pari testiä ja sain muutaman monisteen luettavaksi sekä uuden ajan parin viikon päähän. Kiitos ja näkemiin! No, sainpa sentään harrastettua julkineulomista sekä matkalla toimistolle että odotellessa ajan alkua, Branching Out edistyi parin mallikerran verran. Auringonvalossa nuo värit näyttivät vieläkin herkullisemmilta kuin muuten ja tuskin maltan odottaa saavani huivin käyttöön. Lääh!

Takaisin tullessa piipahdin hakemaan Lordin kehystyksestä ja hienohan siitä tuli. Uskomattoman nopeasti tuolla kyllä valmista saatiin, vaikka alunperin kehystäjä arveli työn olevan valmis ensi torstaina. Oli ottanut eilen ylimääräisenä työnä, kun kuuli että siskoni synttärit ovat jo maanantaina :) Harmikseni en nyt saa lahjaa kuitenkaan sisarelleni oikeaan päivään mennessä, on nimittäin liian kallis paketti Postin rikottavaksi. Tyttö saakoon taulun tullessaan käymään esikoiseni synttäreillä parin viikon päästä.

BB-talossa kuohuu Monkeyn ja Sorellan viimeöisen hässäkän takia. En ole tänään joutanut lankun ääressä istumaan joten nyt olisi paikallaan pieni raportti tämän hetkisestä tilanteesta, lähinnä tuliko rangaistusta vai miksi porukkaa nyt v*tuttaa kun pientä sikaa? Yön tapahtuman sain luettua jo uutisista ja aika hyvä käsitys siitä on. Ihme meininkiä kyllä kaikkiaan, huomaa mitä viina ihmisille teettää.

Pistetääs tähän vielä aamupäiväinen ulkoilukuva, on mulla vaan isoja lapsia jo! *niisk*

195151.jpg