Kävin viemässä Lordin kehystäjälle. Olin pyörtyä järkytyksestä kun liikkeen isäntä sanoi työlle loppusumman, 70 euroa. Siis ääk, apua! Kylläpä tulikin nyt tälle synttärilahjalle hintaa. No, menköön nyt samaan konkurssiin sillä itse en todellakaan ala kehystyspuuhiin, on sen verran hankalaa puuhaa (kokeiltu on) ja tuleepahan ainakin ammattimaisen näköinen ;) Meinaankin antaa siskolle ukaasin, että jos ei taulu ole mieleinen niin palautusoikeus on olemassa ;D

Branching Out edistyy mukavaa vauhtia. Valmiina on reilu puoli metriä ja kovasti addiktoivaahan tuo neulominen tuntuu olevan. Mallineuletta täytyy vielä vilkuilla tiuhaan, mutta osa kuvioista muotoutuu ihan ittekseen joten toiveita ulkoa oppimisesta on. Mitään aikataulua huivin kanssa en aio järjestää, valmistuu sitä tahtia kun tahtoo. Eipähän tule paineita ja ahdistusta neulomisesta.

Seuraava projektini (lahjaneuleen ja BO:n lisäksi) voisi olla vaikkapa ihanainen icarus. Langaksi ajattelin joko merinosilkkiä tai Silviaa, jota minulle pari kerää tulee ehkä jo huomenna... Puikkolähetystä odottelen vielä Kalelta, joka ystävällisesti lupasi diilata sopivankokoiset Addit kunhan niitä kauppaan vaan ilmestyy. Tulevina päivinä siis kyttään Posti-Kustia oikein urakalla ;)

Käsitöiden lisäksi sydäntä lähellä oleva harrastukseni on lukeminen. Rakastan erityisesti Robin Cookin kirjallisuutta ja hyllystäni löytyykin melkein kaikki hänen teoksensa. Nyt uusin kirja, Merkityt on yllättäen iltalukemisenani, joten voitte uskoa että ihan normaaliin aikaan en illalla pääse nukkumaan, en kerta kaikkiaan malta. Eilenkin pakotin itseni laittamaan kirjan syrjään kahden jälkeen ja aamulla sitten huomasi varmaan kilometrin päässä asuvat naapuritkin, etten saanut tarpeeksi nukuttua yöllä. No, oma moka, mitäs läksit :p Tänä iltana on pakko pitää kirjankannet kiinni, sillä aamulla menemme Täpsän kanssa kauan odotetulle allergialääkäri-käynnille. Kyllä minä sanon ruman sanan jos ei sieltä apua saada tälläkään kertaa, takuulla marssimme yksityiselle jos niin käy. Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, menen lääkitsemään yskivää Täpsää ja raportoin huomenna polikuulumiset. BO toki pääsee mukaan ;)

Edit klo 22.52: Nappasin vielä kuvan Branching Outista vaikkei kunnon valaistusta olekaan. Rakastan näitä värejä, lanka on vielä herkullisempaa neulottuna kuin kerällä ja mielestäni tuo liukuväri-efekti on ihana. Luulenpa että tästä tulee ihan käyttöhuivi, kunhan joskus saan valmiiksi ja pingotettua...

193293.jpg