Minusta on tullut ihan deeku. Kamalaa. Viimeksi nautiskelimme muutaman lasillisen ystäväperheen luona viikko sitten, sitä aiemmin ei montaa viikkoa jäänyt kun vedin niin sanotusti suomalaisittain perseet olalle anopin tupareissa. Juhannuksenakin meni puoli pulloa kuoharia...

Eilen olivat sitten vuorossa paikallisen mammaporukan saunailtamat, jokavuotiset sellaiset. Tokihan tämän mammankin piti moiseen päästä "kun en koskaan pääse mihinkään" ja saunomisvehkeet vaihtuivat kahteen siideriin. :D Oli kyllä virkistävää päästä pois kotiympyröistä, rupatella tooodella mukavien ihmisten kanssa ja nautiskella kuplivaa. Saunalle tilattiin myös pizzat, mutta itse pysyin tiukkana ruokavalioni suhteen ja otin kanasalaatin valkosipuli-majoneesilla. Olipa muuten hyvää ja kuolasivat pizzanottajatkin ruokaani ;) Sipseistä myös totaalikieltäydyin.

Vaille kymmenen poistuimme saunalta, muutama kotiinsa ja loput kaupungille jatkoille siiderin loputtua kesken. Neljä meistä lähti taksilla itseni mukaanlukien satamabaariin ja loput selvänä pysytelleen kuskin kyydissä. Hauskaa oli niin tanssiessa kuin pöydässä istuskellessa ja rupatellessa, tunnelma oli lämmin ja iloinen.

Jossain vaiheessa lähdimme kävelemään kohti seuraavaa baaria ja porukka myöskin hajaantui. Itse nautiskelin siiderin kahden muun kanssa rauhallisella terassilla ja aika kului liian nopeasti ulkomaanmatka-muistoja jakaessa. Pian kello olikin jo melkein yksi ja koska päätäni särki varsin kovaa, päätin hypätä bussiin ja suunnata kotiin.

Hyvää siis teki käydä viihteellä vaikka päänsäryn tuliaisina sainkin (en minä siis toki polttanut kun ne muut...). Eikä ollut aamulla edes paha olo kun en montaa ottanut :) Silti saa nyt vähäksi aikaa riittää, palatkoon arki kuvioihin ja pysyköön holi-juomat kaupassa tovin aikaa. Ei makeaa mahan täydeltä...