Niin siinä vaan kävi, että tyhmä Prisma ei pitänyt valikoimissaan ainakaan tänään nuppineuloja, joten en saanut Feather and Faniani pingottumaan. Plääh. Täytyy odotella ensi viikkoon asti, että pääsen johonkin asianmukaiseen kauppaan (mitenkään Prismaa väheksymättä, muutoin olemme enemmän kuin tyytyväisiä siihen paikkaan) hakemaan neulojani. Nykyinen valikoima kun riittäisi hädintuskin metrin matkalle pingoitukseen, haluan tehdä tarkkaa työtä ja saada reunoista suorat ja se taas vaatii miljuunan nuppineulan panoksen ;)

No, odotellessa toki pitää aloittaa uutta työtä ja sen kunnian sai tällä kertaa Roosa-huivi valkoisesta Novita Malibusta. Hommaan korkkasin uutukaiset SNY:ltä saamani pyöröpuikot ja kyllähän tuon jo alulle sain, tosin hieman takkuisesti. Pyöröjen kanssa on vielä harjoittelua eikä mallikaan ole mikään helppo minulle. En oikein ole haka näissä ohjeissa, joita täytyy suurennuslasin kanssa katsoa ja olla tarkkana, ettei virheitä pääse syntymään. Siinä mielessä Feather and Fanin malli sopi mulle paljon paremmin, mutta tokihan sitä kyllästyy jos samaa päivästä toiseen tekee ;) Joten kokeillaan nyt tätä. Puikkojen kanssa kyllä tulen koko ajan paremmin ja paremmin sinuiksi, voipa olla että nämä syrjäyttävät nyt suorat puikot ihan tyystin, mahtuvathan pienempään tilaan ja näille voi jättää neuleen odottamaan ilman pelkoa the Puikkoterroristien paluusta.

Olen myös pyöritellyt mielessäni, mitä tekisin noista ihanista mohair-langoista, jotka salaiselta ystävältäni sain. Tänään sitten iskostui mieleeni kuva Branching Outista, miten ihanasti tuo väri sopisikaan siihen huiviin... Hmm, makustelenpa ajatusta vielä tovin mielessäni, ennen varsinaista päätöstä. Ovat nimittäin sen verran herkullisen värisiä nuo kerät, että tahdon niistä jotain ehdottomasti itselleni mieleistä, käyttöön tulevaa vaatetta :)