Johan tässä ehdittiinkin melkein tasan viikko olla terveinä antibioottikuurin loppumisen jälkeen, kun jo taas alkoi kuopuksella nenä vuotamaan ja yskää pukkaamaan. Voi elämä, kun en millään enää jaksaisi tätä sairastamista! Keväästä lähtien on poika vähintäänkin rohissut koko ajan, flunssaa pukkaa lisäksi vähintään kerran kuussa ja johan noita keuhkoputkentulehduksiakin on tänä vuonna 4 kertynyt... diagnosoituja siis. Ensi kuussa olevaan allergiapolikäyntiinkään en enää jaksa toivoa pistää, tuskin he ottaa näitä oireita todesta, kun ei astmaepäilyyn "vaadittavaa" hengityksen vinkumista ole havaittavissa. *Ruma sana*

Eilen illalla meni sitten Täpsä-parka ihan tukkoon ja ilmeisesti juuri limaisuuden takia oksensi sänkynsä täyteen. Voi jee... äiti pääsi kylvettämään sekä pojan että petivaatteet, ja voi taivas että sitä liejua riittikin! Oli niin Täpsän tukka kuin naamakin oksussa eikä haju tietenkään lähtenyt edes shampoopesun jälkeen mihinkään. Petivaatteet tyrkkäsin samantien pyykkiin vaikka kello oli 22 eikä pesukonetta saisi enää "kerrostalossa" pyörittää. Patjakin oli kastunut ja sen hinkkasin Mäntysuovan avulla (kun en muuta keksinyt :p) puhtaaksi Täpsän katsoessa kummissaan vierestä. Oli muuten hieman rättipoikki-olo tuon urakan jälkeen!

Klo 23 jälkeen uskalsin antaa pojalle hieman maitoa ja siihen hän nukahtikin, mutta oma "rauhallinen neulomisiltani" oli auttamatta pilalla. Väsymys painoi enkä muutenkaan pystynyt keskittymään töihini kuunnellessani Täpän rohisevaa hengitystä nukkuessa. Onneksi kuitenkin yö meni hyvin eikä poika edes herännyt ennen aamua, silloinkin ilmeisesti sisarusten herätykseen puoli kahdeksalta. Edelleen on tämän päivää ollut nuhainen ja yskäinen ja tuntuupa henkeäkin ahdistavan, mutta toivon Ventoline-mikstuuran helpottavan oloa sen verran, ettei sairaalaan tarvitse lähteä. Onhan tuo yskimisestä huolimatta nukkunut jo toista tuntia, että jospa se tästä.