Rakas mieheni haki äsken Postista kaksi pakettia, joista paljastui tilaamaani lankaa MONTA kerää! Lääh, olen ihan täpinöissäni tässä, tekisi mieli alkaa hirveästi vääntämään kaikkea, mutta nuo The Termiitit rajoittaa tätä intoa kiitettävästi tarvitsemalla jotain juuri silloin kun saan puikot käteen. Odotankin iltaa kuin kuuta nousevaa, sillä silloin alkaa minun käsityöaikani klo 21 reikä reikä, ei yhtään myöhemmin (aikaisemmin kyllä saa alkaa, oikein mielellään). Siitä hetkestä eteenpäin en kuule enkä näe mitään, ainoa ääni mitä korvani vastaanottavat on puikkojen kilinä. Ainahan saa elää haaveissa...

Novitan paketista löytyi tällaisia peruslankoja:

171476.jpg

Ylärivissä seiskaveikkaa. Kanerva tulee Joululahjaprojektiin, valkoinen olisi tullut myöskin siihen, mutta otin vahingossa jo Prismasta toisen kerän joten tästä tullee jotain kivaa itselle? Punaisesta Moniraidasta tulee ainakin sukat neidille, sinisestä Artturille ja ehkä Täpsälle. Kid Mohairit johonkin ihanaan huiviin, oli vain pakko ottaa kun olivat tarjouksessa ;)

171475.jpg

Lankalinjan langoista tuli jostain syystä tooodella tummia kuvia ja tässä näkyy Kitten Mohair lähimpänä oikeaa väriä, eli sähkönsinisenä. Lanettista tulee Täpsälle jotain kivaa ;) Merinosilk on niin ihanan pehmeää, että taidankin vain tyytyä silittelemään sitä neulomisen sijaan :D Tarkoitus siitä olisi tehdä joko paljon puhuttu Icarus, tai vaihtoehtoisesti Maddaleenan koivunlehtishaali. Katsotaan, kunhan nyt aikaa noiden lahjojen tekemiseltä jää.

Tänään sain myös vihdoin Feather and Fanini pingottumaan. Ehkäpä jo illalla luvassa kuva/kuvia siitä, viimeistään huomenna :) Joululahjaprojektia olen hitaasti mutta varmasti ahertanut eteenpäin ja puolet on nyt valmiina. Mikäli saan homman nopsaan valmiiksi, saattaa kummityttöni saada sen jo 2v-lahjaksi marraskuussa :) Aika näyttää tämänkin.

Lahjoista puheenollen, myös Käsityökorin kirje tuli tänään. Pääsen siis ehkä illalla pistelemään lahjaa siskolikalle, jolla on 3 viikon päästä 12-vuotissyntymäpäivä. Tällä kertaa uskoisin lahjan osuvan nappiin Lordi-fanille. Kuvia lahjoista, kunhan itse sankaritkin ovat ne nähneet, ihan varmuuden vuoksi ;)