Näköjään myös neulonnassa. Sain Feather and Fan -huivini ennätysajassa valmiiksi, koska päätin keskittää kaiken liikenevän vapaa-aikani ja energiani juuri tähän työhön ja aloittaa vasta sitten uutta. Yleensähän aloitan kymmentä neuletta/virkkausta yhtä aikaa enkä sitten loppujen lopuksi saa valmiiksi ainuttakaan...

No, huivi on nyt sitten päättelyä ja pingoitusta vaille valmis, joten kuvaa ei siitä heru ihan vielä. Väri ei ehkä ihan sattunut kuitenkin passeliksi minulle, mutta jospa tuohon ajan saatossa tottuisi. Ja ainahan voi tehdä uuden ;) Muutoin huivi sitävastoin onnistui hyvin, kuviot näkyvät ohuessa mohair-langassa kauniisti ja asuste on pehmeä ja kevyt. Eiköhän tätä tule käytettyäkin, kun tässä syksy viilenee ja talvi lähestyy :)

Heti saatuani huivin puikoilta täytti mielen hetkeksi tyhjyys. Olen niin monta päivää puurtanut tätä huivia ja selkeää päämäärää kohti, että nyt yhden etapin saavutus toi pienen haikeuden tunteen. Täytyykin kiireesti etsiä uutta mallia puikoille, jottei alakulo ylly pahemmaksi ;)