Utelias Salainen ystäväni jo tiedustelikin aihetta, josta oli tarkoitukseni postata tänään. Nimittäin paketista. Grrr...

Paketti tuli kyllä perille jo perjantaina. Harmikseni vaan meillä on niin pieni postilaatikko, joka täyttyy jo pelkästään päivän lehdestä eikä postipoika oletettavasti ole halunnut runnoa kirjettä tunkemalla sitä lootaan lehden kanssa. Oli kuitenkin laittanut laatikkoon lappusen, jossa kerrotaan paketin löytyvän postista kun sen vain noutaisin.

No ilman ongelmia ei pakettia kuitenkaa haettu. Perjantaina oli Täpsänen kipeänä ja mies töissä seitsemään asti, joten en Postiin asti päässyt. Viikonloppuna luonnollisesti oli putiikki kiinni. Eilen ajattelin pääseväni paketin hakemaan, mutta mies oli JÄLLEEN KERRAN seitsemään asti töissä (ja Postihan sulkeutuu kuudelta). Argh! Onneksi sentään eilisillalle oli muuta puuhaa niin paketti unohtui tähän aamuun asti.

Innoissani menin sitten tänään Millin ja Artturin hoitoon vietyäni Postille vain huomatakseni, että se aukeaa vasta yhdeksältä. Ei ole totta! Olin jo sopinut kälyn kanssa, että menemme yhdessä avoimeen päiväkotiin ja tapaamme kadunkulmassa varttia vaille yhdeksän, joten en ehtinyt jäädä odottelemaan Postin aukeamista.

Vakaasti kuitenkin päätin saavani paketin tänään kotiin, joten tiristän vähän vapaa-ajastani ja kipitän Täpsän kanssa Postille ennenkuin haen ipanat hoidosta. Pitäkää peukkuja ettei tällä kertaa tule mutkia matkaan.

Ja täytyypä sanoa että yli-uteliaalle ihmiselle on suoranaista kidutusta tällainen!